top of page
Facebook covers (16).png

Diensten en
BEHANDELINGEN.

Met een breed spectrum aan osteopathische diensten en behandelingen bieden we zorg op maat, of u nu kampt met langdurige pijn, herstelt van een blessure, of streeft naar een betere levenskwaliteit. Onze behandelingen beslaan een scala aan medische gebieden waaronder neurologie, gynaecologie en orthopedie, en zijn gericht op iedereen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren.

Herken jouw klacht. Ontdek onze zorg.

Voel je je belemmerd door chronische pijn in jouw nek of rug? Heb je last van terugkerende hoofdpijn, migraine? Of wordt je dagelijks leven verstoord door oorsuizen of aangezichtspijn? Het Centrum voor Osteopathie biedt een luisterend oor en aangepaste behandelingen voor deze en vele andere klachten.

 

Wij begrijpen hoe slaapstoornissen en stemmingswisselingen invloed kunnen hebben op jouw welzijn en bieden gerichte zorg om deze te verlichten.

Chronische nek-en rugklachten.

Deze lijst is zeker niet volledig. Weet je niet zeker of osteopathie de juiste keuze is voor jouw specifieke situatie? We zijn er om je vragen te beantwoorden en samen te ontdekken hoe we jou het beste kunnen ondersteunen.

Gewrichtsklachten.

Hoofdpijn & Migraine.

Oorsuizen & Aangezichtspijnen.

Schouderklachten.

Sportblessures.

Astma & eczeem.

Hormonale stoornissen.

Slaapstoornissen en depressiviteit.

Stressincontinentie & blaasontstekingen.

Gynaecologische klachten.  (o.a. pre-menstrueel syndroom)

Maag- en darmklachten.  (o.a. stoelgangproblemen)

Centrum voor Osteopathie Sittard 7

Cranio Sacrale Therapie.

Cranio-sacrale therapie is een zachte behandelmethode die lichaamsbalans en welzijn bevordert door het verbeteren van de schedel- en wervelkolombeweging.

Therapie voor baby's.

Wij behandelen baby's met zachte technieken om hun gezondheids- klachten vanaf de eerste levensdagen te verlichten.

Mike Neeskens69-min.jpg
Facebook covers (15).png

Tijdens de zwangerschap en
na de bevalling.

Wij bieden osteopathische zorg voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap om lichamelijke ongemakken te verlichten en een vlotte bevalling te ondersteunen.

bottom of page