top of page
Facebook covers (20).png

Over Centrum voor Osteopathie
Sittard.

Welkom bij het Centrum voor Osteopathie Neeskens, waar expertise en zorg samenkomen om uw leven positief te veranderen. Ontdek hoe onze holistische benadering van gezondheid en onze gespecialiseerde behandelingen uw lichamelijke klachten effectief kunnen aanpakken.

Centrum voor Osteopathie. Rijksweg Zuid 42, Sittard

Bijna drie decennia geleden, in 1995, begon Theo van Well zijn praktijk als een van de allereerste erkende osteopaten in Limburg. Sindsdien hebben we een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare plek voor osteopathische zorg.

 

Enkele jaren geleden is ons team verrijkt met Mike Neeskens, een osteopaat die erkend is door NVO/NOF. Samen werken we hard om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden en hun welzijn te verbeteren.

 

In 2020 heeft Theo van Well, na 25 jaar, zijn activiteiten als osteopaat beëindigd en is de praktijk overgenomen door Mike Neeskens. Op deze wijze is de kwaliteit en goede naam ook voor de toekomst gewaarborgd.

Mike Neeskens

Osteopaat DO, praktijkeigenaar

Mike Neeskens heeft een rijke achtergrond in de gezondheidszorg. Na zijn diploma fysiotherapie in 2003 behaalde hij zijn D.O. in 2014, en sindsdien heeft hij zich voortdurend bijgeschoold om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Bij het Centrum voor Osteopathie staan we voor een holistische benadering van gezondheid. Onze behandelingen richten zich op het vinden en oplossen van de onderliggende oorzaak van je klachten, in plaats van alleen de symptomen te behandelen. We behandelen een breed scala aan aandoeningen, zowel acuut als chronisch, en richten ons op het herstellen van de balans in je lichaam.

Knop lees meer
Ontwerp zonder titel (15).png
Facebook covers (19).png

Referenties.
Opleidingen.

  • KPNI bij Natura Foundation.

  • Osteopathie bij baby's bij IAO®

  • Osteopathie in de sport bij IAO®

  •  Cursus Frank de Bakker bij Institute for Integrated Techniques 

  • Orthomoleculaire Geneeskunde bij Walter Faché

  • Applied Kinesiology bij Profon Education (Geert Drenth)

Facebook covers (21).png
Ontwerp zonder titel (16).png

Voel je beter. 
Start hier
.

Of je nu last hebt van rugpijn, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen of andere gezondheidsklachten, wij staan klaar om jou te helpen je welzijn te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen een positief verschil kunnen maken in je leven.

Of vraag om meer info

bottom of page